Valmentajat

Teemu Ylinampa

Olen TFW Oulun päävalmentaja. TFWllä olen valmentanut 2016 vuodestä lähtien. Valmentajana haluan auttaa ihmisiä liikkumaan, kehittymään ja haastamaan itseään. Tunneilla tärkeää on hyvä meininki ja tosissaan, muttei liian vakavasti tekeminen. En usko kikkakolmosiin vaan siihen, että perustekemisellä ja pitkäjänteisyydellä saadaan tuloksia aikaan. Treenaajien suorituskyvyn kehittymisen näkeminen motivoi minua. Voimaharjoittelu ja BJJ kuuluvat omiin harrastuksiini. Vapaa-ajallani nautin perhokalastuksesta ja hyvästä ruuasta. Lemppari voimaliike on maastaveto.

 • Liikunnanohjaaja (AMK 2015)
 • Training of Warriors Level 1 instructor (TFW / Martin Rooney)
 • Training of Warriors Level 2 instructor (TFW / Martin Rooney)
 • Coachin Greatness (Martin Rooney)
 • Spartan Gear Toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer koulutus
 • Suorituskykyvalmentaja – Tavoitteellinen voimaharjoittelu
 • Taitoc Perustaito
 • Taitoc Hallintataito
 • Liikunnanohjauksen peruskurssi LOP
 • FISAF Kuntosaliohjaajan peruskurssi
 • Nuorten yleisurheiluohjaajakurssi taso 1

Piritta Turunen

Heissan!

Olen Piritta Turunen ja aloitin TFW koutsina maaliskuussa 2020. Treenaamisen aloitin TFW Oulussa tammikuussa 2018 RTW kurssilla ja jäin kerralla koukkuun tähän loistavaan treenimuotoon! Vuosina 2019-2021 treenasin lisäpainoleuanvetoa ja nyt 2 vuoden tauon jälkeen palasin lajin pariin. Leuanvedon lisäksi maastaveto on suosikki liikkeeni.
Liikunta on kuulunut elämääni aina jossain muodossa. Perinteinen punttisali vei mennessään lukioaikoina. Lopulta TFW harjoittelu nosti oman voimaharjoittelun täysin uudelle tasolle.
Koulutukseltani olen mm. lähihoitaja ja koulutettu hieroja. Olen suorittanut Training for Warriors Instructor Level 1 & 2. Oma treenitausta TFW:llä yhdistettynä hierojan koulutuksen tuomaan anatomian tuntemukseen antavat hyvät valmiudet toimia koutsina.
Koutsina pyrin huomioimaan jokaisen treenaajan ja minulta saat taatusti kannustusta ylittämään itsesi ja nousemaan kohti suurempia kuormia.
Nähdään dojolla!

Tuomas Ylinampa

Olen ollut mukana valmentamassa TFW Oulussa sen perustamisesta asti ja oma urheilutaustani on todella monipuolinen. Olen harrastanut eri lajeja aina mailapeleistä skeittaukseen. Nuorena aikuisena keskittyminen siirtyi pitkään mieltä kiehtoneisiin kamppailulajeihin, joidenka parissa viihdyn edelleen. Ohjauskokemusta minulla on jo yli 10 vuoden takaa ja olen valmentanut ammatikseen vuodesta 2015 alkaen. 
Minun valmennuksen kulmakiviä ovat monipuolinen tietämys urheiluvalmennuksesta, yksilöllinen lähestyminen valmennuksessa sekä suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys. Valmentamisessa eniten kiehtoo valmennettavien auttaminen ja tukeminen omia tavoitteitaan kohti.

Lemppariliike salilla on takakyykky ja lempiruokana on pitsa tai burgeri.

Emilia Attias

Heippa!


Mää oon Emppu!
Löysin TFWlle keväällä 2017 ja rakastuin lajiin ja siihen liittyneisiin yläfemmoihin ja alun tarinahetkiin kerrasta. Viikonloppukoutsin hommat aloin marraskuussa 2018 ja käytynä on Training for Warriors Instructor Certification Level 1 ja Level 2.
Liikuntataustani on tanssin ja ratsastuksen maailmasta aina 3-vuotiaasta lähtien, mutta viimeiset vuodet on TFW täyttänyt sydämen ja kalenterin. Sydän on myös vienyt tämän naisen joka toinen viikko toiselle paikkakunnalle, mutta Oulun viikoilla minut löytää edelleen treenaamasta ja myös koutsaamasta dojolla. Tunneille haluan tuoda hyvää fiilistä ja kannustaa kavereita haastamaan itseään aina vähän enemmän.
Rakastan matkustelua ja hyvää ruokaa.
Lempiliikkeitä on etukyykky ja penkki.
”Pää valehtelee, jalat kyllä jaksaa”

Mari Heikkinen

Olen Kainuun korpimaisemien kasvatti, joka sittemmin kaupungistunut ja päätynyt Ouluun. Lapsena harrastettiin kavereiden kanssa kesät pesäpalloa ja talvet lentopalloa, ja lentistä läpsyttelen edelleen aktiivisesti. Muita mieluisia tekemisiä arjessa ovat vaeltaminen, laulaminen, tanssiminen sekä villasukkien kutominen. Olen vuosien varrella ohjannut ryhmäliikuntaa lähes kaikesta mahdollista, ja päässyt valmentamaan niin pieniä kuin vähän isompiakin palloilijoita. Voimaharjoittelu on kuitenkin ollut itselle vähän vieras alue, kunnes päädyin ensimmäisille TFW tunneille syksyllä 2022. Hurahdus oli nopea ja kohtalokas, koska jo seuraavana kesänä kahlasin läpi ohjaajakoulutusta aiheesta. Lempiliikkeeni TFW perusliikkeistä on takakyykky, joka ehkä lajitaustankin takia on luonnollinen liike. Tosin on mainittava että entinen inhokki leuvanveto on saanut uutta viehätystä kun kehitystä on alkanut näkyä… Minun vetämissä treeneissä pyrin siihen että meininki on rento mutta tekeminen tehokasta, kannustava musiikki raikaa ja jokainen pääsee haastamaan itsensä juuri siellä omalla tasollaan. Omaa treenaamistani ohjaa aina ajatus ”Sitä osaa mitä treenaa” – eli kun jokainen toisto on sen hetken paras toisto, niin eihän tulos voi olla kuin priimaa! Treeneissä nähdään


Koulutukset:

2010 Uimaopettaja (Santasport, Lapin Urheiluopisto)

2011 Liikuntaneuvoja (Santasport, Lapin Urheiluopisto)

2017 Fysioterapeutti AMK (Savonia AMK, Kuopio)

2023 Training for Warriors Instructor Certification Level 1 ja Level 2

Tuomas Leiviskä

Olen Tuomas ”Läikkä” Leiviskä, TFW Oulun valmentaja, ja olen ollut mukana tässä innostavassa yhteisössä vuodesta 2017 lähtien. Kuntosaliharrastukseni alkoi vuonna 2008, ja olen kokenut monipuolisen urheilutaustan, mukaan lukien lentopallon, pesäpallon, defendon ja brasilialaisen jiu-jitsun. Nuorten SM-sarjan pronssimitali lentopallosta on yksi kohokohdista.

Koutsina aloitin keväällä 2022, ja ohjaan aktiivisesti viikonloppujen treenejä kerran kuukaudessa. Valmennuksessani pyrin motivoimaan treenaajia ylittämään itsensä turvallisesti ja tsempata kohti omia tavoitteitaan.

Lempiliikkeet:
Pystypunnerrus ja penkkipunnerrus

Liity mukaan treeneihin ja haasta itsesi uusiin suorituksiin!

Sari Komulainen

Minun matkani TFW:llä alkoi lokakuussa 2017, kun astelin Kamppailuklubin ovesta sisälle ja aloitin peruskurssin. Olin jo pitkään etsinyt uutta liikuntaharrastusta ja sehän dojolta löytyi. Tykästyin nopeasti systeemiin ja nyt takana on jo lukemattomia treenejä. 

 

Keväällä 2022 minulle tarjoutui mahdollisuus hypätä mukaan koutsiksi ja minut tapaakin kerran kuukaudessa vetämässä viikonlopun tunteja. TFW:llä treenaamisen lisäksi panostan oman valmentajan johdolla leuanvetoon, jossa haluan kehittyä entistä vahvemmaksi. 
Mielestäni TFW-metodissa on parasta yhteisöllisyys sekä systeemi, joka kannattelee. Voit huoletta saapua paikalle ja toimia ohjeiden mukaisesti – ajattelutyö on tehty puolestasi. 
Koulutukset: TFW Level 1 ja 2
Lempiliike: leuanveto
Motto: Paras treeni on tehty treeni!