TFW oulu

TFW Oulu on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista Training For Warriors -perhettä. TFW Oulu tarjoaa valmennussysteemin, joka keskittyy polttamaan rasvaa, kasvattamaan lihasta sekä parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

TFW Oulun sali sijaitsee Terminaalin elämyskeskuksessa osana Oulun Kamppailuklubia. Modernit tilamme tarjoavat loistavat puitteet niin voima- ja hurrikaaniharjoituksille kuin omatoimiselle toiminnalliselle harjoittelulle.

mitä on training for warrior?

Tuhannet eri urheilulajien huiput ovat käyttäneet Training for Warriors -ohjelmaa parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan. TFW ei ole kuitenkaan pelkästään urheilijoita varten....

FAQ - usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät TFW Oulun kysytyimmät kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset.

Personal training

Olit sitten vasta alkaja tai vanha konkari, yksityiskohtainen ja juuri sinulle rakennettu harjoitus-ohjelma antaa mahdollisuuden parempiin tekniikoihin ja parempiin tuloksiin...

valmentajat

Lue tarkemmin tarkemmin TFW Oulun valmentajista.

tyky / tyhy

Saat meiltä yrityksen TyKy ja TyHy -palvelut! Jos haluat nostaa yrityksesi työntekijöiden hyvinvoinnin uudelle tasolle, saat meiltä parhaan paketin juuri teidän tarpeisiinne.