TyKy / TyHy

Training For Warriors – ohjelmaa ovat maailmanlaajuisesti käyttäneet tuhannet eri urheilulajien huiput parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan. TFW ei ole kuitenkaan vain urheilijoita varten. Työskentelemme päivittäin tavallisten ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. 

Tästä syystä TFW – harjoittelu on tehokas työhyvinvoinnin ylläpitäjä. Työhyvinvointiin panostaminen on tärkeä osa työntekijän työssä jaksamista, ja ehdottomasti yrityksen näkökulmasta, investointi. Hyvinvoiva työntekijä tuo organisaatioon tutkimusten mukaan tuottavuutta, asiakastyytyväisyyttä, vähäisempää työntekijöiden vaihtuvutta, vähemmän sairaspoissaoloja ja tapaturmia. 

Hyvinvoiva organisaatio vaikuttaa positiivisesti kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen sekä maineeseen. Kun yritys panostaa oikealla tavalla hyvinvoinnin lisäämiseen työyhteisössä, voi se maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. 

TYKY- / TYHY - SÄÄNNÖLLINEN TUNTI

Tarjoamme myös yrityksenne tarpeille muokatun säännöllisen treeni tunnin!

Nämä ovat räätälöitävissä tarpeidenne mukaan, joten ole yhteydessä ja kysy lisää!

teemu@tfwoulu.fi

TUNNIT SISÄLTÄÄ

TFW HURRIKAANI

Hurrikaani on harjoitteena lyhyt ja voimakas kuten hurrikaani myrsky ja se onkin TFW-metodin ylpeys. Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, joiden vaikutuksista sekä syke että upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Hurrikaani kehitettiin aluksi kamppailu-urheilijoiden tarpeisiin, mutta pian huomattiin, että harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi erilaisia salin välineitä. Harjoitus kehittää voimaa ja kestävyyttä sekä kasvattaa henkistä kanttiasi.

TFW VOIMA

Voimaharjoittelu on TFW-metodin kulmakivi. Voimaominaisuuksien oikeaoppinen kehittäminen luo perustan kaikelle harjoitukselle, mutta on myös jokapäiväisen jaksamisen perusta. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä: kahvakuulia, levytankoja ja vapaita painoja. Voimaominaisuuksien kehittämiseksi voimatunneilla harjoitellaan perusliikkeitä kuten maastavetoa ja erilaisia kyykkyharjoitteita. Myös eri punnerrukset ja leuanvedot tulevat tutuiksi.
Voimaharjoittelutunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta.