Tunnit

Huom! Mikäli et pääse tunnille mukaan, paikkavaraus tulee perua viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Kahdesta (2) yhden kuukauden sisällä tapahtuneesta käyttämättömästä paikkavarauksesta tilillesi tulee viikon varauskielto, jolloin et voi varata paikkoja tunneille netissä.

–  Store kiinni Juhannuksena 24.- 27.6.2021

Peruskurssi

TFW-harjoittelu käynnistyy peruskurssilla, joka kestää 4 viikkoa. TFW Oulu järjestää kuukausittain peruskursseja, joilla opetellaan turvalliset suoritustekniikat TFW-konseptissa käytettäviin liikkeisiin. Voimaharjoitukset koostuvat levytangolla, kahvakuulilla, käsipainoilla ja kehonpainolla tehtävistä harjoitteista.

Voimaharjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Niiden lisäksi on mahdollista osallistua TFW Hurrikaani harjoituksiin 1-2 kertaa viikossa. Hurrikaani koostuu lyhyistä kovan intensiteetin juoksu- ja ketteryysharjoitteista, jotka yhdistetään suhteellista voimaa kehittäviin lihaskuntoharjoitteisiin. Hurrikaani on erittäin tehokas sykkeen nostaja, joka haastaa koko kehoa, mieltä ja koordinaatiota sekä kasvattaa lihasvoimaa, parantaa kestävyyttä ja polttaa rasvaa.

Peruskurssi on paljon muutakin kuin vain treeniohjelma. Tule oppimaan voimaharjoittelun oikeat suoritustekniikat sekä ottamaan haltuun terveellinen ruokavalio ja tärkeä lepo. Löydä sisäinen taistelijasi ja saavuta tavoitteesi ilmoittautumalla mukaan huikealle matkalle!

Hurrikaani (kesto 60min)

Hurrikaani on harjoitteena lyhyt ja voimakas kuten hurrikaani myrsky ja se onkin TFW-metodin ylpeys. Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, joiden vaikutuksista sekä syke että upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Hurrikaani kehitettiin aluksi kamppailu-urheilijoiden tarpeisiin, mutta pian huomattiin, että harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi erilaisia salin välineitä. Harjoitus kehittää voimaa ja kestävyyttä sekä kasvattaa henkistä kanttiasi.

Voima 1 & 2 (kesto 60min)

Voimaharjoittelu on TFW-metodin kulmakivi. Voimaominaisuuksien oikeaoppinen kehittäminen luo perustan kaikelle harjoitukselle, mutta on myös jokapäiväisen jaksamisen perusta. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä: kahvakuulia, levytankoja ja vapaita painoja.

Voima 1 on ylävartalopainoitteinen ja Voima 2 on alavartalopainotteinen treeni. Voimaominaisuuksien kehittämiseksi voimatunneilla harjoitellaan perusliikkeitä kuten maastavetoa ja erilaisia kyykkyharjoitteita. Myös eri punnerrukset ja leuanvedot tulevat tutuiksi.

Voimaharjoittelutunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta.

SPEED & STRENGTH (NOPEUS & VOIMA)

Hurrikaani ja voimatuntien yhdistelmä. Harjoittelussa käydään läpi nopeusvoima-voimakestävyys ja räjähdysvoiman harjoitteita.