Amerikkalaisen ACSM:n eli American Collage of Sports Medicinen on julkaissut tutkimuksen mitkä ovat top 10 vuoden 2020 trendikkäimmät treenit. Voit käydä lukemassa koko listan iltalehden sivuilta.

Treeni- ja älykellot

Tärkein liikuntatrendi on ollut listan kärjessä on ollut jo vuodesta 2016 asti treeni- ja älykellot. Älypuhelinten valmistajat valmistavat nykypäivänä laadukkaita älykelloja, jotka synkronoituvat helposti älypuhelinten kanssa. Pystyt siis seuraamaan hyvinvointiasi jatkuvasti, koska se kulkee mukana. Ootko pistänyt merkille kuinka monella on älykellot ranteissaan meidän TFW-treeneissä?

🤜🤛 Ryhmäliikunta

Kyllä vain! Ryhmäliikuntaharjoittelut ovat kasvaneet viime vuosina. ja tästähän me TFW Oululla tykätään! Ryhmäliikuntatuntien suosio jatkaa kasvuaan. TFW-porukassa saat itsestäsi enemmän irti kuin mitä yksinään perinteisellä kuntosalilla! 💪

🏋️ Vapaat painot ja kehonpaino

Vapailla painoilla treenaaminen on mennyt perinteisen kuntasaliharjoittelun edelle. Tangoilla, kahvakuulilla ja käsipainoilla treenaaminen on monipuolisempaa kuin kuntosalilaitteilla. Esim. kyykkytekniikka voi parantua helpommin ja paremmin, jos kokeilee kyykätä smith-laitteen sijaan painotangolla.

Kehonpainotreeniin ei tarvita paljoa välineitä (tai jos ollenkaan), joten se on oiva tapa liikkua tehokkaasti ja edullisesti.

💪 Personal training, hyvinvointivalmennukset ja liikunta-alan ammattilaisten palkkaaminen

Treenaaminen oman valmentajan kanssa tuo monille toivottua buustia omaan treenaamiseen ja hyvinvointiin. Lue lisää meidän pt-valmentajista ja ota rohkeasti heihin yhteyttä!