Ohjatut harjoitukset toistaiseksi peruttu!

OHJATUT HARJOITUKSET TAUOLLE
COVID-19 Koronavirus on levinnyt maailmanlaajuiseksi epidemiaksi ja loiventaakseen tartuntapiikkiä, myös TFW Oulu laittaa ohjatut harjoitukset tauolle. Koronavirus on täällä ja aiheuttaa näkyviä vaikutuksia, mutta etenemistä ja leviämistä voidaan hidastaa ja hillitä omalla toiminnallamme. Ohjattuja harjoituksia ei siis pyöri TFW Oululla enää maaliskuun aikana. Aloitamme treenit siis tiistaina 14.4. ellei Suomessa muuta linjata.

OMATOIMIHARJOITTELUUN MAHDOLLISUUS SÄILYY TOISTAISEKSI
Kulkukortit toimivat salille ja salilla pestään kaikki pinnat joka päivä, mutta toivomme jokaiselta hyvää harkintakykyä salilla oleskelun suhteen.
Tuomme lisää desinfiointi välineitä TFW Dojolle ja toivomme kaikkien puhdistavan käyttämänsä välineet käytön jälkeen.

JÄSENMAKSUISTA
Me ihmiset olemme toistemme ympäristö. Toivomme että olemme onnistuneet luomaan TFW:lle ympäristön ja yhteisön, jossa kaikki viihtyvät ja joka antaa positiivista sisältöä elämään. Toivomme, että pystymme säilyttämään harrastuspaikan myös tämän epidemian jälkeen! Nöyrästi pyydämme, että jätät harjoitusmaksut pyörimään normaalisti ja olet osaltasi mukana talkoissa pitämässä TFW Oulua pystyssä.
Kiinteät kulut juoksevat ja haluamme jatkaa koutsien palkanmaksua tilanteesta huolimatta tämän kriisin ajan.
Jos jonkun taloudellinen tilanne ei tätä kestä tai olet myös itse Koronan takia taloudellisessa pinteessä laita asiasta mailia info@tfwoulu.fi ja hyvitämme taukoajan tulevista jäsenmaksuista!

PYSYTÄÄN LIIKKEELLÄ
Tulemme meidän ammattitaitoisten valmentajien kautta tuottamaan verkon yli luentoa ja treenejä kotona/ulkona tehtäviksi. Käännetään tämä vastoinkäyminen voimavaraksi ja monipuolistetaan omaa harjoitteluamme!

TILANNETTA SEURATAAN TARKASTI!
Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja valtakunnallisia ohjeistuksia. Tiedotamme kaikista tulevista muutoksista nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissä. Pyrimme avaamaan ovemme uudelleen niin pian, kuin se on mahdollista.
Tilanteesta johtuen asiakaspalvelussamme saattaa olla ruuhkaa, toivomme yhteydenottoja sähköpostilla info@tfwoulu.fi

Kiitämme ymmärryksestä ja tsempeistä 🧡