Kamppailuklubin ja TFW:n tietojärjestelmä vaihtuu Tiistaina 21.9.2021

Kamppailuklubin ja TFW:n tietojärjestelmä vaihtuu Tiistaina 21.9.2021

Miten se vaikuttaa sinuun?

Uusi tietojärjestelmämme, WiseGym, ja siihen kiinteästi liittyvä mobiilisovellus tulevat avaamaan uuden kaksisuuntaisen viestintäkanavan meidän ja asiakkaidemme välille. Uuden järjestelmän avulla pystymme tavoittamaan sinut entistä paremmin, ja samalla myös sinä pystyt viestimään meille helposti muun muassa palautelomakkeiden kautta. Pystyt jatkossa ilmoittautumaan ryhmäliikuntatunneille sekä verkkosivujen että mobiilisovelluksen kautta. Kerromme mobiilisovelluksesta ja sen käytöstä lisää, kun se tulee käyttöön! 

Syys-lokakuun vaihteessa saapuvilla laskuilla saattaa olla normaalia pidempi tai lyhyempi maksuaika. Otamme järjestelmän vaihdoksen vaikutukset maksuaikoihin huomioon muistutuslaskuja lähettäessämme.

Mitä toivoisimme sinun tekevän 21.9.2021 mennessä

Varmistathan, että sähköpostiosoite, jota käytät nykyisessä järjestelmässä on ajantasalla. Jos käyttämäsi osoite on vaihtumassa, käy päivittämässä se nykyiseen järjestelmään omiin tietoihisi. Sähköpostiosoitteesi tulee olemaan käyttäjätunnuksesi uudessa järjestelmässä, ja tästä syystä on tärkeää, että osoitteesi on oikein ja ajantasainen.

HUOM! Varausjärjestelmämme eivät toimi toistaiseksi. Ilmoitamme heti, kun varaaminen on taas mahdollista.