TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!

Oikeat tekniikat haltuun!

Kivut ja jumit eivät kuulu normaalisti toimivan kehon elämään. Hierontaa ja faskiakäsittelyjä kannattaa käyttää, mutta et todennäköisesti voi käydä hieronnassa kolmea kertaa viikossa etkä ottaa viiden minuutin hierontoja joka ilta kotona kireimmille paikoille. 

Foamroller on loistava työkalu kehon tilapäisten kireyksien avaamiseen yhdessä faskiavenytysten ja aktivointien kanssa. Tätä varten on hyvä opetella asennot ja tekniikat. Erityisen tärkeää on osata oikeat tekniikat, jotta rullaa on turvallista ja hyödyllistä käyttää ja että liikkuvuusharjoitukset osuvat oikein linjoihin.  

Workshop antaa sinulle käyttöösi kaikki kuusi foamroller tekniikkaa ja oikeat asennot koko keholle. Lisäksi opit aktiivisen dynaamisen anatomisesti oikean liikkuvuusharjoitteen jokaiselle kuudelle faskialinjalle.
Workshopin toteuttaa Anatomic Functional Training.  Paikka ja aika Oulun Kamppailuklubi, Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu 23.2.2020 kello 10-13.Hinta: 68€ Lue lisää workshopista ja ilmoittaudu mukaan https://www.aft.fi/faskiaworkshop

Ilmoita suosittelija Oulun Kamppailuklubi ilmoittautumuslomakkeella niin saat kaupan päälle faskiapallon.